23/06/20 22:14
Hilko is gitaarbouwer én foodie. Zijn hamburger is legendarisch lekker, en hij heeft er een uitgebreide video over gemaakt die je kan bekijken op zijn
Hilko Cuisine youtube kanaal. Kort samengevat : smeer sneetjes zuurdesembrood in met echte boter (Hilko bakt zijn eigen brood), en bak ze op. Neem kwaliteitsgehakt van een keurslager, bak met peper en zout (Hilko gebruikt zijn eigen hot salt), en laat verse cheddar op de burgers smelten. Smeer mayonaise op de onderste broodsnede, drapeer met ijsbergsla en leg hierop de hamburger, sneetjes tomaat, gesnipperde ui en schijfjes augurk. Smeer de andere broodsnede met moster, ketchup en Happy Hatter original naar smaak en leg hem bovenaan. Klaar !

20/06/20 10:38
Een zomerse en vooral heerlijk lunch tip : geroosterd boerenbrood, pancetta, tomaat, asperges en geraspte kaas. 5min onder de grill met olijfolie en peper+zout. Voeg Happy Hatter toe naar smaak !

Tags: Happy Hatter hot sauce, streekproduct, madeinbelgium, recept
19/06/20 22:10
Een receptje van Rudy de Vos (een variant op de scampi diabolique)
Benodigdheden voor 2 personen.
1 eetlepel fish sauce. Let op dit spul is zout.
2 puntpaprika’s.
4 gepelde tomaten.
Happy hatter hot sauce naar eigen heetheid, elke variant kan.
300 gram ongepelde scampi’s.
200 gram pasta, ik gebruik meestal penne rigate.
Tomaten ketchup.
1 chalot, 1 teen look, eventueel wat bieslook of peterselie om af te werken.
1 soeplepel pesto.
Olijfolie.
Bereidwijze
Bak de droge scampi’s in de olijfolie, niet te lang of het is rubber. Haal ze uit de pan en leg aan de kant. Gooi de sjalot en de look in de pan, bak tot “golden brown”, kieper de tomaten en de paprika’s in, laat wat sudderen, deglaceer met de vissaus en de hot sauce, voeg de pesto toe en ketchup tot gewenste dikte en hoeveelheid van de saus.
Voegde de scampi’s er terug bij en serveer over de pasta zoals op de foto, a la facon du chef…

Tags: Happy Hatter hot sauce, streekproduct, madeinbelgium, recept
18/06/20 20:41
Van het broodje Martino bestaan er duizend en één varianten. Sommigen zweren bij ansjovis, anderen willen er absoluut geen mosterd op maar wel ketchup. Met Happy Hatter maken we het wel heel makkelijk, want eigenlijk vervangt deze hete saus de tabasco, de mosterd, de ketchup én de Worcestersaus. Gewoon preparé, uitjes en augurken (al dan niet met ansjovis), en ruim overgieten met Happy Hatter original. super snel, super lekker !!!

Tags: Happy Hatter hot sauce, streekproduct, madeinbelgium, recept
18/06/20 18:00
Het blijft een klassieker, maar niet zonder reden. Spaghetti Bolognese lijkt wel gemaakt om met Happy Hatter original gekruid te worden. Het is een smaakbom en geeft een heerlijk warme toets aan je saus zonder overdreven scherp of pikant te zijn. Iedereen maakt uiteraard liefst zijn eigen Bolognese saus, maar Happy Hatter past gewoon overal bij. Ook bij Lasagne uiteraard. Smakelijk !

Tags: Happy Hatter hot sauce, streekproduct, madeinbelgium, recept